Ugrás a tartalomhoz

Doktorur

sepsi2

3 replies to this topic

#1 yuanfang

Tag

• Members
  • PipaPipa
  • 30 Hozzászólás:

Elküldve: 27 március 2013 - 10:43

Part of changing your eating patterns requires altering your reflexes. "When you find yourself thinking, I'm going to get an ice cream cone because I've had such a bad day D3 Power Leveling, just stop," Bob says. "Take a moment and ask yourself, Am I really hungry? Do I really want this? Why do I want it? The pause gets you firefall gold thinking instead of simply acting on impulse." If it turns out that what you're feeling is something other than hunger, Jillian adds, find a nonfood treat. "Instead of eating the ice cream, reward yourself with Diablo 3 Power Leveling a manicure, massage, or bubble bath. Do something positive, healthy—something that makes you feel beautiful and is incompatible with breaking yourself down."

Don't count on getting the spectacular sell WOW Gold body of a movie star—unless, that is, you were blessed with a naturally great figure. And certainly don't blame yourself for not measuring up (or down, as the case may be). "Celebrities sell WOW Gold have private chefs; trainers like me working with them 24 hours a day, six days a week; and plastic surgeons to fix whatever problems are left," says Jillian. And then sell WOW Gold there's good lighting, airbrushing, and all sorts of photographic wizardry. "Hollywood," she adds, "is a very small piece of the world. It is not reality."

#2 Agnes123

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 25 oktĂłber 2012 - 12:29

Kedves Doktorúr!

Én egy 26 éves nő vagyok. Évek óta lelki problémáim vannak de úgy érzem ez egyre inkább erősödik bennem. Elköltöztem külföldre a párommal de napról napra jobban be vagyok fordulva. Állandó hangulatingadozásom van, egyik percbe nevetek, a másik percbe sírok. Jobb esetben egy napot úgy érzem, hogy boldog vagyok, másnap már meg akarok halni. Semminek nem tudok örülni igazán, semmihez nincs kedvem. Egyre gyakoribb a veszekedés is emiatt, mert én is érzem saját magamon, hogy elviselhetetlen vagyok. Semmi okom nem lenne panaszra, imádom a párom, és mégis állandóan

morgok valamiért, valamiért hisztizek, esténként hátat fordítok neki, ha kérdezi tőlem mi a bajom, nem tudom megmondani...

ami még jelentkezett nálam az utóbbi időbe, szorongást érzek ha liftbe szállok, ha alaguton megyek keresztül. múlthéten egy bevásárló központba homályosodott el előttem minden, úgy éreztem , hogy mindjárt meghalok. Ekkor azt gondoltam, hogy biztos a cukorszintem esett le, de nem, mert úgy indultam el, hogy előtte ettem. Aztán mindennap egy jópárszor egy 5 perces szédülés jelentkezik. Nem tudom mi van velem, de nem érzem jól magam.

Önbecsülésem, és az önbizalmam is a béka feneke alatt! Forduljak orvoshoz? Köszönöm szépen válaszát! Ágnes.

#3 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 16 oktĂłber 2012 - 07:57

Üzenet megtekintéseIdézés: sepsi2 - Dátum: 28 augusztus 2012 - 08:49

Kedves doktorúr! Harmadik éve élünk együtt én 20 a férjem 24 éves. Ugy döntöttünk hogy eljött a baba ideje s szeretnenk már. Nem szedtem és nem is szedek semmijen féle fogamzásgátlot a férjem kérésére. Többszőr megesett hogy azt hittük hogy most jön a baba de még nem jött. Néha szoktak leni fertőzéseim ön szerint ez közre játszhat hogy nem estem még teherbe? Mi a tapasztalata hogyan eshetnék biztosra teherbe? Köszönöm

Kedves Sepsi2!

Biztos recept sajnos nincs: általában a türelem meghozza a gyümölcsét, azaz a várva várt babát. Természetesen az célszerű, ha a nőgyógyászati fertőzéseket kiküszöböli, az is célszerű, ha gondoskodnak megfelelő vitamin-, ásványianyag-bevitelről (léteznek speciálisan a teherbe esés előtt szedendő, "magzatvédő", stb. vitaminkészítmények is).

Ha minden rendben van, akkor azért általában egy éven belül össze szokott jönni a terhesség..., de sokkal hamarabb nem érdemes pánikba esni!
Ha ennél jóval tovább sem sikerül a babát összehozni, akkor viszont célszerű lehet elmenniük olyan vizsgálatra, ahol tisztázni tudják, hogy akár Önnél, akár férjénél nem áll-e fenn valamilyen meddőségi, a gyermekáldást nehezítő ok.

Mielőbbi szép kisbabát kívánva köszöntöm:

Dr. BuBo

#4 sepsi2

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 28 augusztus 2012 - 08:49

Kedves doktorúr! Harmadik éve élünk együtt én 20 a férjem 24 éves. Ugy döntöttünk hogy eljött a baba ideje s szeretnenk már. Nem szedtem és nem is szedek semmijen féle fogamzásgátlot a férjem kérésére. Többszőr megesett hogy azt hittük hogy most jön a baba de még nem jött. Néha szoktak leni fertőzéseim ön szerint ez közre játszhat hogy nem estem még teherbe? Mi a tapasztalata hogyan eshetnék biztosra teherbe? Köszönöm

Új válasz