Ugrás a tartalomhoz


Vendégünk az MSZP


89 replies to this topic

#1 MODERATOR

  Tag

 • Administrators
 • PipaPipa
 • 344 Hozzászólás:

Elküldve: 18 April 2006 - 11:56 AM

üdv kedves aktív fórumozók,

meleg szeretettel szeretném közölni véletek, hogy ez a választási fórumtopik csak véletlenül maradt nyitva, mint ahogyan a többi is. most azonban bezárjuk, kérlek titeket, használjátok az 'amiről szó van' témáit!

kösz
da moderator


#2 Guest_xxxxx_*

 • Guests

Elküldve: 29 August 2004 - 10:15 PM

Annus: Lesznek jogi következmények!
Annus Adrián a Nemzetközi Olimpiai Bizottság vasárnapi döntése után is olimpiai bajnoknak tekinti magát, és mindent megtesz, hogy jogi úton bebizonyítsa igazát. Az athéni ötkarikás játékokon doppingvétség miatt kizárt és aranyérmétől megfosztott, visszavonulását három napja bejelentő atléta ugyanakkor kéri a szurkolókat, hogy biztosítsák a sportszerű körülményeket a szeptember 5-én Szombathelyen sorra kerülő kalapácsvető Világdöntőn.
Annus Adrián elmondta, hogy teljesen korrekt körülmények között nyerte meg az olimpiát, s naivan azt gondolta, a versenyek a sportpályán dőlnek el és nem az íróasztal mögött.
"Az egész ügy mögött a Nemzetközi Olimpiai Bizottság és a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség rosszindulata áll. Engem Athénban egyszer a döntő előtt, egyszer utána ellenőriztek, ez a B próbával együtt négy tesztnek tekinthető, mindegyik eredménye negatív lett. A mai meghallgatáson úgy hallottam, nevetséges dolgok hangzottak el, például, hogy dohányzom-e, mert a mintában találtak erre utaló jeleket. Igen, régóta dohányzom, sőt sörfogyasztásra utaló jeleket is találhattak, mert szeretem a sört. A WADA és a NOB koncepciózusan dolgozott ellenünk, mindkét szervezet rengeteget hibázott az ügy során. Azt mondták, miután Fazekas Robi nem tudott elégséges mennyiségű mintát szolgáltatni, én azért kerültem újra a látókörükbe, mert közeli kapcsolatban állok vele. Ezek után a 6,5 éves kislányomat is ellenőrizni fogják, mert közeli kapcsolatban áll velem?"
Fazekas ügyében Annus feltette a kérdést, vajon a WADA miért zárkózik el a leadott 25 ml minta megvizsgálásától? "Biztos vagyok benne, hogy már megvizsgálták ezt a mintát és negatív lett, mert ha pozitív lenne az eredmény, már úgy hordoznák, mint a véres kardot."
Hozzátette, az elmúlt napokban rengeteg jogásszal, sportdiplomatával beszélt. "Én magamtól nem merném kijelenteni, hogy jogtalanság történt, mert csak egy testnevelő vagyok, Európa-bajnok és olimpiai bajnok kalapácsvető. De olyanok, akik pontosan ismerik a a szabályokat, s akiknek tudását igénybe fogom venni, biztosítottak róla, hogy igazságtalanság történt. Az ártatlanság vélelme nem illet meg engem és Robit? Egy feljelentő levél nyomán arra gyanakodtak, hogy manipuláció történt, de semmit nem találtak, ez a jegyzőkönyvben is benne van. A WADA-nak természetesen joga van ellenőrizni, de van emberiség és személyiségi jog is, például az ellenőrök nem érhetnek hozzá a sportolóhoz, Fazekas Robit pedig mindenki tudja, hogyan fogdosták, tapogatták. Ha egy amerikai sportolóval történik az, ami Robival vagy velem, már az egész amerikai csapat visszalépett volna az olimpiától. Az biztos, hogy lesznek az ügynek jogi következményei, mert én nem hagyom békén a NOB-ot és a WADA-t, bár bejelentettem visszavonulásomat."

#3 nyugat

  Tag

 • Root Admin
 • PipaPipa
 • 113 Hozzászólás:

Elküldve: 26 March 2002 - 06:43 AM

Tisztelt fórumozók! Köszönjük a kérdéseket, ha gondoljátok, ti még beszélgessetek tovább, de a Szücs Gábornak feltehető kérdések ideje lejárt. Nyugat

#4 D.J.

  Tag

 • Members
 • PipaPipa
 • 59 Hozzászólás:

Elküldve: 26 March 2002 - 06:41 AM

Kedves Lady Rosa!Nem szép, amikor egy valahonnam kiugrott emberke saját egykori fészkébe akar minél nagyobbat belerondítani.Ahogy látom, Ön most ezt teszi. Reméljük, megkapja érte a jobboldaltól a jutalmát. Vagy csak a bosszú vezeti?

#5 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 02:25 AM

Kedves Lady Rosa!Biztosíthatom, hogy Medgyessy Péter levelében a legmélyebb tisztelet hangján szólította meg a tisztelendőket, és ez a tisztelet jellemzi viszonyát az egyházakhoz. Soha más hangnemmben nem hallottam őt beszélni.Csalódást kell okoznom Önnek: Horn Gyula egészen pontosan ismeri mindazt amire auz Ön kérdése vonatkozott, megkockáztatom, ismeretei nem itt fejeződnek be.Utolsó kérdésével kapcsolatban pedig jelzem, programunk is szükségesnek tartja leírni, hogy támogatjuk az egyházakat. Szocialista politikustól nem hallott és nem fog mást hallani.

#6 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 02:05 AM

Kedves Szűcs Gábor! Mit szól miniszterelnök-jelöltjük papokhoz intézett leveléhez? (Amiben hibásan idéztek a Szent Bibliából, a "felruháztatok" helyett "megruháztatok")Ön szerint amikor Horn Gyula ismeri-e a II. VATIKÁNI ZSINAT-ot, és tudja-e, mi az a szószék, és mi az a gyóntatószék?Mégegy utolsó kérdés, ha netán Önök nyernek, akkor "A papokat lelövik ugye?"

#7 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 02:11 AM

Kedves Lady Rosa!Mindent meg fogunk tenni azért, hogy egy tisztességgel végigdolgozott élet után a nyugdíjasok létbiztonságban, filléres gondok nélkül élhessék pihenő éveiket.

#8 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 01:48 AM

Kedves Szűcs Gábor! Szeretném még azt is megkérdezni Öntől, hogy ha netán nyernének a szegény nyugdíjasoknak az egyszeri 19 ezer forint mellett visszaadják-e azt a Bokros-csomagos különbséget, amikor a 28 %-os infláció melletti hatalmas 0,5 - azaz: fél - %-os nyugdíjemelést jutattak? Ez az összeg sokszorosa az MSZP által kiszámolt 19 ezer forintnak.

#9 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 02:06 AM

Kedves Lady Rosa!Kormányunk egyaránt érvényesnek fogja tekinteni a törvényeket és jogszabályokat mindenkire és mindenre. Nem osztunk fel állami gazdaságokat a haverok között, nem tüntetünk el vállalatokat nemlétező török és délszláv strómanokon keresztül és nem fordítunk milliárdokat a közpénzekből önmagunk imázsának megteremtésére.Mellesleg megemlítem, hogy a KISZ KB utolsó vezetőjét nem Gyurcsány Ferencnek hívták, hanem Nagy Imrének.

#10 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 01:29 AM

Kedves Szűcs Gábor! Szeretném megkérdezni Öntől, ha netán nyernének milyen garanciát fog adni miniszterelnök-jelöltjük Medgyessy Péter kabinetfőnöke Dobrev Klára férjének Gyurcsány Tibor (a KISZ KB utolsó főtitkára) vállalatbirodalmának (ALTRUS Kft) kapcsán a tisztességes közbeszerzési pályázatokra?Elvégre köztudott, hogy Gyurcsány et. nem pusztán saját zsenialitásának köszönheti azt, hogy ma milliárdos, hanem annak a spontán privatizációnak, amelyet Grósz Károly és Németh Miklós pénzügyminisztereként még jelenlegi miniszterelnök-jelöltjük indított útjára. A vagyonszerzésnek ezt a módját a munkásság és a volt törvényes tulajdonosok kisemmizése az elvtársi kapcsolatrendszerekre épülő meggazdagodás jellemezte. Talán bírálják az ÁPV Rt-t visszaállamosításokkal, mert félnek, hogy túl gyorsan sikerül a maradék állami vagyont piacosítaniuk elvtárs-barátoknak? És mindehhez nincs egy jó ügyvédnő (Tocsik Márta) a következő négy és fél évben?

#11 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 01:54 AM

Kedves Lady Rosa!Én szocialista voltam, vagyok, és valószínűleg maradok is erre a kis időre, ami még hátra van.

#12 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 01:26 AM

Kedves Szűcs Gábor! Szeretném még megkérdezni, hogy Ön baloldali szocialista, vagy liberális érzelmű politikus-e?Hisz mint tudjuk a szociálliberalizmus fából vaskarikája a munkásérdekek pénztőkének való feláldozását jelenti, amelyért cserébe a szegény szocialista szavazó legfeljebb cirkuszt kap, de kenyeret nem.

#13 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 01:50 AM

Kedves Lady Rosa!Egyetlen problémám van csak azzal, amit Ön írt: az MSZP pénzügyminiszterjelöltjét László Csabának hívják, és nem Csaba lászlónak.Csaba László is közgazdász, kiváló elme, de nem őt jelöltük pénzügyminiszternek. Ennél fogva aggodalmai szükségtelenek.Tisztelettel:Szücs Gábor

#14 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 01:24 AM

Kedves Szűcs Gábor! Az Önök jelenlegi pénzügyminiszter-jelöltje a '99-es költségvetés tárgyalásakor '98 őszén is egyetértett az Önök parlamenti frakciójával - amúgy dicséretes következéssel - abban, hogy az országnak újabb stabilizációs megszorító-csomagra van szüksége. A '98-as kampányukban természetesen csak a kiadásokat növelő ígéretek voltak, ahogy a jelenlegi kampányukban is. Akkor bebizonyosodott, hogy Csaba László közgazdász és az MSZP egyaránt tévedtek. A Fidesz által követett gazdaságpolitika, amely nem azonos a Bokros-csomag "sikereinek learatásával" a lakosság nyomorgatása nélkül is képes volt kezelni a helyzetet, igaz, így a bankszektor profitja nem érhette el a Bokros-csomag idején tapasztalható szintet.Szeretném megkérdezni Öntől, ha netán nyernének, hogy az ígéretektől elbódított választópolgárok milyen megszorító intézkedésekre számíthatnak a 2003-as költségvetésben, miután bennfentes körökben köztudott, hogy Csaba László baráti körébe tartozik Bokros Lajos is, akit a közelmúltban kértek fel Lengyelország baloldali kormányának pénzügyi vezetői országuk konszolidálására, ahol, azóta a gazdasági növekedéssel arányosan az életszínvonal is csökken. (Talán ezért nem emlegetik mostanság a Varsói gyorsot, amely balról érkezve elütötte Lengyel barátainkat!)

#15 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 26 March 2002 - 12:09 AM

Fiúk, lányok!Ha ez a lady rosa nem a rózsa melinda, akkor én valóban árgyélus ilona vagyok.A stílusáról is azonnal felismerni a csajt, de nem is jellemezném, mert amint látom, tudjátok, mi az ábra körülötte.Hogy honnan ismertem fel?96 óta ismerem, és tök gáz a nő.

#16 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 06 October 2002 - 07:52 PM

Barátocskám! Te elvétetted a topik címét, neked a Magyar Nemzet honlapján a helyed!(Megj. Te nagy valószinűséggel ott voltál a szombathelyi sajtóklub nagysikerű előadásán és amikor megértetted a Bayer vagy Bencsik szövegét, lelkesen tapsoltál!)

#17 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 13 April 2002 - 03:15 PM

*lol* *lol* *lol*Elöször azt hittem, hogy komolyan gondolod, de aztán észrevettem a szarkasztikus humorodat. Nagyon jó volt, kellemesen szórakoztam (szórakoztunk). Látom szegény Hofi babérjaira törsz! Jó humorista lehet belöled, ha ezt tényleg te agyaltad ki és nem valami újságból, más humorista irományából nyúltad. Ezt úgy egy hónap múlva publikussá tenném a Hócipöben. Minden esetre meg kellene osztani sok emberrel, hogy micsoda humorista talentumokat rejteget még az ország. Felfedezettlen (?) tehettség vagy. Csak igy tovább! ;-)

#18 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 13 April 2002 - 12:59 AM

Kedves Barátaim a Világhálón!Az első választási forduló gyanús körülmények között született eredményei láttán egyesek máris örülnek a balszélen, de Ti ne keseredjetek el! Mi sokkal erősebbek vagyunk, mint az ország megtévesztett másik fele, és 21-én megforditjuk az állást. Mi ott vagyunk mindenhol, ahol a munkából élő emberek ott szoktak lenni: az iskolákban, a gyárakban, a földeken. Csak éppen szavazni nem mentünk el elegen 7-én. Bizzunk magunkban, mert már a szavazás éjszakáján megszületett az a nemzeti egység, amit Kossuth Lajos óta nem tudott megteremteni egyetlen vezető politikusunk sem. Bizzunk magunkban, mert már felmértük az ellentábor véges erejét, és mostantól figyeljük minden mozdulatukat. A liberálbal két pártja végleg összefeküdt, de már előre marakodnak a koncon. Az SzDSz támadást inditott azzal a nyilvánvaló szándékkal, hogy 5 %-os támogatottságát a formálódó kommunista-zsidó kormányban legalább 50 %-os politikai erővé alakitsa. Ha ez megtörténik, az ávós csemeték (Pető, Bauer, Eörsi és a többiek) azon nyomban alárendelik Magyarország érdekeit Izrael érdekeinek. (Mi más lehetett a kódolt (vagy dehogyis kódolt) üzenete annak, hogy Izrael budapesti nagykövete személyesen és elsőként ment el gratulálni a félidős (MSzP) győzelemhez a Gizella utcai SzDSz központba?) Megint hullarablók lennénk, a legutolsó nemzet. Ráadásul egy olyan ritka történelmi pillanatban, amikor a világ politikai és vallási vezetői (Bush elnöktől kezdve az ENSZ és az Európai Únió vezetőin keresztül egészen II. János-Pál pápáig) kiálltak a palesztinok igazságos ügye mellett. Miközben a háborús bünös Saron fékevesztett hivei, miután már megölték a saját vérükből származó Rabin miniszterelnököt, nem fognak kegyelmezni a másik béke Nobel-dijasnak, Arafat elnöknek sem. Ennek a mi mostani választásunknak ugyanazok a szereplői, és ugyanaz a tétje is, mint a Bush - Gore párviadalnak volt 2000 telén. Világhálón virrasztók, emlékezzetek! Magyar véreim a nemzeti oldalon! Hozzátok most nem kell hogy szóljak. Ti vagytok a végvári vitézek, hátatok mögött van a haza megmaradt fele és egész Európa és az európai Amerika. Tudjátok, mi a dolgotok. Magyar véreim a baloldalon, ti megtévesztettek, de végleg el nem kárhozottak! Ti lehettek a megtért tékozló fiúk, akiket tán még jobban szeret majd az Isten, mint minket, Petur bán békétlenjeit. Szavazzatok a szivetek szerint, szavazzatok át a JOBB oldalra, a nemzet oldalára!!! Ti lehettek a császári zsoldból kilépő, a haza első hivó szavára hozzánk csatlakozó Lenkei-huszárok. Itt az idő: nyergelj, fordulj! A ti szavazatotoknak kétszeres értéke van, mert amennyit a nemzeti oldal nyer általatok, annyit veszit a magát baloldalnak cimkéző érdekközösség. Elismerjük, hogy ez nem lesz könnyü lépés. Nagy Imrének sem volt az. Szavazzatok a szivetek szerint, szavazzatok a JOBB oldalra, a nemzet oldalára!!! /egy honfitársatok, vagyis én/ Hajrá magyarok! A Kossuth téren találkozunk!

#19 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 07 April 2002 - 08:18 PM

vesszenek a kommunisták!

#20 Guest__*

 • Guests

Elküldve: 07 April 2002 - 11:04 AM

miert nem tud a kislanyod olvasni ? :( no ne ragj be csak vicceltem. MIert mutatkoznak a politikusok kisgyerekekkel, itt senki sem kivetel, mert a PR szakemberek ezt javasoljak... kulonben megkapna, hogy nem szereti a gyerekeket, ezert! Amugy eliras is lehetett a cimben :( ki tudja miet kaptal levelet ...