Ugrás a tartalomhoz

Terhes lehetek?

143 replies to this topic

#1 cobrawar

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 13 december 2012 - 07:13

Kedves Doktor Úr!

A barátnőmmel szeretkeztünk, miután elemntem kihúztam, de nem cseréltünk gumit, hanem visszatettem és foltattuk.
A hímvesszőm már nem volt teljesen merev, mikor visszatettem.
Miután másodszorra is elmentem, barátnőm kiment a wc-re és egy csúszós nyúlós fehéres színű váladékot törölt ki a szeméremajkak közül.
Azt szeretném kérdezni, hogy lehetett-e ondó vagy csak hüvely váladék lehette-e?
Az óvszert ellenőriztük, szakadt nem volt, de a pereme alatt ugyanez a váladék tapasztalható volt.
Kérem írja meg a véleményét.

#2 mamimaca

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 07 november 2012 - 09:47

Tisztelt doktor úr ,még soha nem írtam ilyen oldalakra,és már van egy 3éves kisfiam,amit 8hetes terhesen tudtam meg hogy terhes vagyok!De most tanácstalan vagyok,és nem merek tesztet venni...!Én már 2012.ápr.óta nem szedem a gyogyszert,és a párommal megszakitással csináljuk!De minden honapban megjött eddig,de nem tart sokáig és nem is görcsölök az utobbi pár honapban!És az utobbi 2 honapban(honap elején) nagyon-nagyon sürü,fehéres váladékom van 1,2,napig,(joval a mensruácio után)!És most is meg kell jönnie16-a környékén,mert eddig is kb igy jött meg!Csak pár napja észleltem mintha nagyon gyengén megmozdulna,picikét rugna valami,És elkezdtem nézni a hasamat fekve és a köldökömnél néha ( amikor érzem ezeket a tüneteket)megmozdul,mintha egy nagyon gyenge rugás lenne!!Huh tanácstalan vagyok ,lehet ilyen..!Hogy terhes lehetek???

#3 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 16 oktĂłber 2012 - 07:51

Üzenet megtekintéseIdézés: istoem - Dátum: 20 jĂşlius 2012 - 09:43

Tisztelt Doktor úr!

Végig olvastam az összes, eddigi kérdéseket, hát ha választ kapok, mert nem szívesen szeretek feleslegesen kérdezni, meg ilyen témákról beszélni. 17 éves vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy aktus nélkül. (Tehát nincs közösülés) Viszont a párom hímvesszője a lábam között az én nemi szervemhez ért és így szoktunk ruha nélkül össze bújni, és ő a nemi szervét így szokta mozgatni. Tehát közösülés nincs és maximum az előváladékunk keveredik össze. Az lenne a kérdésem, hogy így mennyi az esélye annak, hogy teherbe esek? Mert az előváladékába elméletileg még ejakuláció előtt is lehet sperma és akkor a mozgás által elképzelhető, hogy be is jut a hüvelyembe az én előváladékom által. Ez az én elképzelésem, ha ez lehetséges gondolom lehetek terhes csak nagyon kicsi az esély rá?! De a lényeg, hogy 17 vagyok és nem akarok gyereket még. Tehát ha veszélyes akkor ezzel leállunk a barátommal. Az ön véleményére vagyok kíváncsi előre is köszönöm válaszát!

Kedves Istoem!

Nagyon pontosan ismeri, leírta a lehetséges kockázatot: az előváladékban valóban lehet már élő hímivarsejt, s nem kizárt, hogy ha ez a hüvelybemenet előtt, a szeméremtájon "keveredik" az Ön izgalmi hüvelyváladékával, akkor ezek a hímivarsejtek "felkúszhatnak" a méhbe, és -- esetleg... -- terhességet okozhatnak.

Kétségtelen: erre meglehetősen kicsi az esély, de számszerűen (pl. 0,863%) nem tudom megmondani. :D Dee visszakérdezek: ha pontosan meg tudnám mondani, hogy mondjuk 0,863% a teherbe esés esélye, akkor minek alapján, hogyan döntené el, hogy ezt a minimális kockázatot bevállalja-e, vagy nem? És 1,234%-ot már nem vállalna be? :) Hol a határ...?

Ez egyéni döntés kérdése: csak Ön tudja, mennyit akar kockáztatni! Az esély nagyon kicsi, de -- igaza van -- nem nulla. A kérdés fekete-fehér: Nulla kockázatra akar törekedni (ez esetben ne csinálják tovább), vagy valamilyen -- elhanyagolhatóan kicsi, de nem nulla) kockázatot "bevállal". Ez utóbbi esetben mehet így tovább a dolog.

Ez nem orvosi kérdés, hanem az Ön egyéni kockázatelemző mérlegelésének a kérdése. Azt is tudjuk, hogy naponta hány embert ütnek el a zebrán..., mégis kimozdulunk otthonról, iskolába, boltba megyünk: vállaljuk ezt a kicsi kockázatot... Persze itt nincs más lehetőségünk: az iskolába valahogy el kell jutni. A szexben viszont mindig van biztonságosabb meg még biztonságosabb lehetőség: eldönthetjük, hogy mennyi kockázatot akarunk választani.

Minden jót kívánva köszöntöm:

Dr. BuBo

#4 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 16 oktĂłber 2012 - 07:40

Üzenet megtekintéseIdézés: Ditta - Dátum: 12 jĂşlius 2012 - 05:41

Tisztelet Dr. Úr! Fogamzásgátlót szedek már 3 éve múlt hónapban mikor beszedtem a levél gyógyszerem utána annak rendje szerint percre pontosan megjött a megszokott időben! Miután a menstruációm elmúlt közösültem a barátommal és csak az nap este kezdtem el szedni a következő havi gyógyszert! Igazából az lenne a kérdésem hogy a 8 gyógyszer mentes nap alatt teherbe lehet e esni? Mivel most is rendesen időbe (mondhatni percre pontosan) menstruáltam csak kevesebb volt,kicsit máshogyan is nézett ki egy nap, de az időtartama is ugyan annyi volt! Ez utalhat e terhességre? Gyógyszer szedés mellett, ha valaki teherbe esik akkor annak milyen jelei lehetnek? Előre is köszönöm a válaszát!

Kedves Ditta!

Ha rendesen szedi a fogamzásgátlóját, akkor a gyógyszermentes hét alatt sem lehet teherbe esni! Valószínűleg a vérzés másmilyenségének egyéb oka lehetett, nem terhesség. Egyébként ha valaki gyógyszer mellett esik teherbe, az észlelt tünetek (ha egyáltalán vannak, hiszen sokat észre sem vesznek semmit a terhességből az első hetekben, egy-két-három hónapban) nagyjából ugyanolyanok, mint gyógyszer nélküli terhességnél. (Esetleg reggeli hányingerek, mellfeszülés, egyéb apró furcsaságok.)

Dr. BuBo

#5 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 16 oktĂłber 2012 - 07:37

Üzenet megtekintéseIdézés: hencsi1986 - Dátum: 10 jĂşlius 2012 - 06:44

Tisztelt Doktor ùr!
Hooligirl kérdéséhez (2012.06.12) tennék fel egy számomra nagyon fontos kérdést (ő az aki a szülei tudta nélkül szeretné abbahagyni a fogamzàsgàtlòt,hogy babát vállaljon a párjával.).Az én estem kicsit bonyolultabb,nem is írnám le ha nem gond. A kérdésem az lenne,ha abbahagyom a fogamzásgátlót és azért esek teherbe,ilyenkor az orvos sem cáfolhatja meg hogy ez így történt? Vagy az orvosok látják valamilyen vizsgálatbòl hogy nem szedtem már egy ideje a fogamzásgátlòt? Várom válaszát! Köszönettel, Hencsi

Kedves Hencsi!

Tudományos célból lehetne olyan laborvizsgálatokat végezni, amelyekkel kimutatható, hogy nem szedte fogamzásgátlóját egy ideje. Ezek a vizsgálatok azonban nem hétköznaposak, nem olcsók: egészen biztos, hogy az orvos nem végeztet ilyen vizsgálatot! Tehát ha Ön azt mondja, hogy szedte a fogamzásgátlót, akkor el fogja hinni..., legföljebb azt mondja, hogy biztos nem rendszeresen, nem precízen szedte, ezért "pottyant be" a baba... ;)

Dr. BuBo

#6 mupixart

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 19 szeptember 2012 - 01:55

.

#7 istoem

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 20 jĂşlius 2012 - 09:43

Tisztelt Doktor úr!

Végig olvastam az összes, eddigi kérdéseket, hát ha választ kapok, mert nem szívesen szeretek feleslegesen kérdezni, meg ilyen témákról beszélni. 17 éves vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy aktus nélkül. (Tehát nincs közösülés) Viszont a párom hímvesszője a lábam között az én nemi szervemhez ért és így szoktunk ruha nélkül össze bújni, és ő a nemi szervét így szokta mozgatni. Tehát közösülés nincs és maximum az előváladékunk keveredik össze. Az lenne a kérdésem, hogy így mennyi az esélye annak, hogy teherbe esek? Mert az előváladékába elméletileg még ejakuláció előtt is lehet sperma és akkor a mozgás által elképzelhető, hogy be is jut a hüvelyembe az én előváladékom által. Ez az én elképzelésem, ha ez lehetséges gondolom lehetek terhes csak nagyon kicsi az esély rá?! De a lényeg, hogy 17 vagyok és nem akarok gyereket még. Tehát ha veszélyes akkor ezzel leállunk a barátommal. Az ön véleményére vagyok kíváncsi előre is köszönöm válaszát!

#8 Ditta

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 12 jĂşlius 2012 - 05:41

Tisztelet Dr. Úr! Fogamzásgátlót szedek már 3 éve múlt hónapban mikor beszedtem a levél gyógyszerem utána annak rendje szerint percre pontosan megjött a megszokott időben! Miután a menstruációm elmúlt közösültem a barátommal és csak az nap este kezdtem el szedni a következő havi gyógyszert! Igazából az lenne a kérdésem hogy a 8 gyógyszer mentes nap alatt teherbe lehet e esni? Mivel most is rendesen időbe (mondhatni percre pontosan) menstruáltam csak kevesebb volt,kicsit máshogyan is nézett ki egy nap, de az időtartama is ugyan annyi volt! Ez utalhat e terhességre? Gyógyszer szedés mellett, ha valaki teherbe esik akkor annak milyen jelei lehetnek? Előre is köszönöm a válaszát!

#9 hencsi1986

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 10 jĂşlius 2012 - 06:44

Tisztelt Doktor ùr!
Hooligirl kérdéséhez (2012.06.12) tennék fel egy számomra nagyon fontos kérdést (ő az aki a szülei tudta nélkül szeretné abbahagyni a fogamzàsgàtlòt,hogy babát vállaljon a párjával.).Az én estem kicsit bonyolultabb,nem is írnám le ha nem gond. A kérdésem az lenne,ha abbahagyom a fogamzásgátlót és azért esek teherbe,ilyenkor az orvos sem cáfolhatja meg hogy ez így történt? Vagy az orvosok látják valamilyen vizsgálatbòl hogy nem szedtem már egy ideje a fogamzásgátlòt? Várom válaszát! Köszönettel, Hencsi

#10 Karolina

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 20 jĂşnius 2012 - 09:00

Feltettem itt egy kérdést, de rájöttem már a válaszra! :)

#11 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 12 jĂşnius 2012 - 11:54

Üzenet megtekintéseIdézés: Hooligirl - Dátum: 12 jĂşnius 2012 - 10:37

Tisztelt Doktor úr! Nyilván nagyon sokan meg fognak vetni azért amit leírok, de nem tudok személyesen tanácsért fordulni.19éves lány vagyok a párom 31éves. Elhatároztuk, hogy itt az ideje a kisbabának annak ellenére hogy még egyetemre járok. A szüleim azonban egyáltalán nem szeretnék. Sajnos, mivel minket egyéb okok miatt szorít az idő, nem tudtunk más megoldást kitalálni csak azt hog abbahagyom a fogamzásgátló szedését mindenki tudta nélkül. Azzal tisztában vagyok hogy mekkora felelősség egy gyermek és azt is tudom, hogy 3hónapot érdemes várni míg kiürül a gyógyszer a szervezetből. A kérdésem az lenne, hogy megállapítható e illetve kideríthető e, hogy abbahagytam a tabletta szedését. Előre is köszönöm válaszát és kérem ne vessen meg.

Kedves Hooligirl!

Elvileg persze lenne lehetőség annak a megállapítására, hogy az Ön által szedett szintetikus fogamzásgátló hormonhatású hatóanyag kering-e még a vérében (tehát szedte-e még a megelőző néhány nap folyamán), vagy sem.

Egy ilyen analízis azonban nem egyszerű, nem is olcsó: fel sem merülhet tehát, hogy a társadalombiztosítás "kontójára" bárhol is elvégezzék a vizsgálatot pusztán azért, mert mondjuk "anyuci" kíváncsi rá, hogy kislánya esetleg nem hagyta-e abba szándékosan a fogamzásgátló szedését... ;)

Szóval: ha Ön kitart amellett, hogy szedte a fogamzásgátlót becsületesen, s véletlenül esett mellette teherbe, akkor ezt senki nem fogja tudni megcáfolni. Az persze más kérdés, hogy nyilvánvalóan előkerülnek majd ilyen érvek, hogy "jaj, tabletta mellett fogant a baba, nem zárható ki, hogy károsodott; vetesd el, lányom!". Tessék-lássék akár még gyengécske orvosi érvek is felsorakoztathatók e gondolatmenet mögé, úgyhogy bizony fel lehet készülni egy jó kis harcra a családdal! :rolleyes:

Ugyan személyes indítékait nem ismerem, így nem is érthetem, de dehogyis vetem meg! :) Bízom benne, hogy tudja, mit csinál, s sok szerencsét, boldogságot kívánok Önnek:

Dr. Buda Botond
http://drbuda.hazipatika.net

#12 Hooligirl

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 12 jĂşnius 2012 - 10:37

Tisztelt Doktor úr! Nyilván nagyon sokan meg fognak vetni azért amit leírok, de nem tudok személyesen tanácsért fordulni.19éves lány vagyok a párom 31éves. Elhatároztuk, hogy itt az ideje a kisbabának annak ellenére hogy még egyetemre járok. A szüleim azonban egyáltalán nem szeretnék. Sajnos, mivel minket egyéb okok miatt szorít az idő, nem tudtunk más megoldást kitalálni csak azt hog abbahagyom a fogamzásgátló szedését mindenki tudta nélkül. Azzal tisztában vagyok hogy mekkora felelősség egy gyermek és azt is tudom, hogy 3hónapot érdemes várni míg kiürül a gyógyszer a szervezetből. A kérdésem az lenne, hogy megállapítható e illetve kideríthető e, hogy abbahagytam a tabletta szedését. Előre is köszönöm válaszát és kérem ne vessen meg.

#13 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 28 május 2012 - 11:45

Üzenet megtekintéseIdézés: Peepe - Dátum: 19 május 2012 - 02:00

Tisztelt Doktor Úr!

A tegnapi nap folyamán lefeküdtünk barátnőmmel, és az a problémám hogy miután az első aktus lement, a másik követte rá 5 percre, és akkor gumi nélkül, ami azért nem vicces mivel nem szedhet fogamzásgátlót. ebből adódik az is hogy 72 órás tablettát sem vehet be :| megoldás? :(

Előre is köszönöm válaszát!

Kedves Peepe!

Tudom, az sem túl vicces, amit én írok, de nem tudok mást írni: egyetlen megoldás van (lett volna):

5 perccel az első aktus után, amikor még százezerszámra csurognak ki élő és termékenyítőképes hímivarsejtek a férfi húgyutakból, nem kezdünk bele egy második aktusba védekezés nélkül.

Megoldás: imádkozni... :)

Remélem, nem lesz baj. Minden jót kívánva köszöntöm:

Dr. BuBo

#14 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 28 május 2012 - 11:43

Üzenet megtekintéseIdézés: zsanettzsanett - Dátum: 16 május 2012 - 08:30

Jónapot azt szeretném mondani hogy ma 8 napja hogy a barátommal együtt voltam de sex nem volt , csak azt nem tudom hog ymikor nekem felnyult akkor kerülhetett e az ujárra még elötte sperma , de igazábol volt rajta nadrág is , és mikor ez történt 8 napja már akkor késett a menszeszem 1 hete mikor a dolog történt , terhes lehetek?

Kedves zsanettzsanett!

Ha az ominózus együttlét előtt már egy hete késett a mensese, akkor nem valószínű, hogy akkor és ott történt volna bármi "baj". Különösen, ha "nadrág is volt végig a fiatalemberen" :D
Összességében azonban ezeregyedszer is kénytelen vagyok leírni: életképes hímivarsejtek előjáték során, ujjal is bevihetők a hüvelybe, akár a férfi előnedvéből is!
Egy ilyen kérdésre tehát, hogy "leheteke- terhes, ha a barátom az ujjával..., stb." --- mindig csak azt tudom válaszolni, ha korrekt választ szeretnék adni, hogy: ugyan nem nagy eséllyel, de persze, lehet!

Remélem, azóta már rég túl van az izgalmon! :)

Dr. BuBo

#15 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 28 május 2012 - 11:38

Üzenet megtekintéseIdézés: wicky75 - Dátum: 21 március 2012 - 05:26

Tisztelt Doktor ur
Nekem össze vissza jön meg a mestruáciom de 4 napig szokot tartani és már két honapja hogy csak egy napig tart mitöl van ez terhes lehetek már kéttszer is vedtem tesztet és negativot mutatot igaz nem a reggeli órába csináltam meg a tesztet már van egy 3 éves kis fiam és még szeretnék mellé kis tesot mitöl van hogy nem esek teherbe a páromat egy évvel ezelött müttöték sziv billentyüvel ez is közre játszhat hogy nem esek teherbe töle ja meg én 26 éves vagyok és a párom meg 50 éves és most leginkább arra lennék kiváncsi hogy mért egy napik van meg a mestruáciom és mért érzem azt hogy fel van puffanva a hasam 170 cm magas vagyok és 95 kg talán kövér vagyok és fogynom kérne kérem válaszoljon a kérdésemre :(

Kedves wicky75!

Néhány sorban annyi kérdést tett fel hirtelen, hogy azt sem tudom, melyikre válaszoljak sorjában.
Próbálok valami logikai rendet tenni, s a lényegesebb kérdéseire legalább többé-kevésbé választ adni.
Kezdem a fontosabbakkal: Az, hogy párja 50 éves, nem ok arra, hogy ne essen tőle teherbe. Hogy szívbillenytű-rendellenességgel műtötték, szintén nem ok arra, hogy ne legyen nemzőképes. (Bár, ha ilyen irányú kétségeik vannak, mi sem egyszerűbb, mint megvizsgáltatni párja hímivarsejtjeinek életképességét, termékenyítőképességét.)
Az már sokkal inkább előfordulhat, hogy párja betegsége, műtétje miatt Ön parázta/parázza túl az elmúlt időszakot, s emiatt válhat nehezebbé teherbe esése. A menstruáció rendszertelenebbé válásának is lehet ilyen jellegű oka.
Sajnos azonban sokkal valószínűbbnak tartom, hogy akár a menstruáció szokatlanná válása, akár a teherbe esés nehezítettsége hátterében (a kettő szorosan összefügghet) a jelentős testúlyfelesleg állhat. 170 cm-es testmagasságra közel 100 kg testtömeg megközelítőleg 33-as úgynevezett testtömegindexet jelent, amely teljesen egyértelműen nagtyfokú elhízást mutat.
A nagyfokú elhízás pedig -- számos különböző mechanizmus folytán -- az egyik leggyakoribb és legegyértelműbb oka mind a férfi, mind a női terméketlenségnek. A többi apróságról (hasi puffadásérzés, stb.) ilyen körülmények között már, azt hiszem, nem is érdemes írnom, mert ez már csak hab a tortán.

Úgy gondolom tehát, meg kellene próbálni dietetikus segítségét is igébnybe véve szakszerűen, jelentős testsúlycsökkenést elérni. Ettől függetlenül persze a menstruációs ciklus és a termékenység/meddőség problémáit, ha azok tartósan fennállnak szintén inkább élőben érdemes nőgyógyász szakemberrel megbeszélni, hiszen interneten kesresztül ez ügyben megint csak nem igazán lehet segíteni még akkor sem, ha időközben a testsúly már rendeződött volna...

Problémái mielőbbi megoldódásában bízva köszöntöm:

Dr. BuBo

#16 Peepe

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 19 május 2012 - 02:00

Tisztelt Doktor Úr!

A tegnapi nap folyamán lefeküdtünk barátnőmmel, és az a problémám hogy miután az első aktus lement, a másik követte rá 5 percre, és akkor gumi nélkül, ami azért nem vicces mivel nem szedhet fogamzásgátlót. ebből adódik az is hogy 72 órás tablettát sem vehet be :| megoldás? :(

Előre is köszönöm válaszát!

#17 zsanettzsanett

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 16 május 2012 - 08:30

Jónapot azt szeretném mondani hogy ma 8 napja hogy a barátommal együtt voltam de sex nem volt , csak azt nem tudom hog ymikor nekem felnyult akkor kerülhetett e az ujárra még elötte sperma , de igazábol volt rajta nadrág is , és mikor ez történt 8 napja már akkor késett a menszeszem 1 hete mikor a dolog történt , terhes lehetek?

#18 wicky75

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 21 március 2012 - 05:26

Tisztelt Doktor ur
Nekem össze vissza jön meg a mestruáciom de 4 napig szokot tartani és már két honapja hogy csak egy napig tart mitöl van ez terhes lehetek már kéttszer is vedtem tesztet és negativot mutatot igaz nem a reggeli órába csináltam meg a tesztet már van egy 3 éves kis fiam és még szeretnék mellé kis tesot mitöl van hogy nem esek teherbe a páromat egy évvel ezelött müttöték sziv billentyüvel ez is közre játszhat hogy nem esek teherbe töle ja meg én 26 éves vagyok és a párom meg 50 éves és most leginkább arra lennék kiváncsi hogy mért egy napik van meg a mestruáciom és mért érzem azt hogy fel van puffanva a hasam 170 cm magas vagyok és 95 kg talán kövér vagyok és fogynom kérne kérem válaszoljon a kérdésemre :(

#19 Dr. BuBo

Dr.

• Members
  • PipaPipa
  • 946 Hozzászólás:

Elküldve: 18 március 2012 - 09:58

Üzenet megtekintéseIdézés: ena93 - Dátum: 18 március 2012 - 01:02

A menstruációs ciklusom 15. napján szeretkeztem a barátommal. Miután elélvezett levettük az óvszert, és a kezemmel, majd a számmal izgattam, ezután ő magát izgatta a saját kezével (nem volt újabb ejakulációja), és utána ugyanezzel a kezével az én hüvelyembe is benyúlt. Ezután pedig még egyszer szeretkeztünk, természetesen óvszerrel. Lehetséges, hogy terhes legyek?

Kedves ena93!

Tekintettel arra, hogy a menstruációs ciklus 15. napja egy átlagos ciklushosszúságú nőnél a legveszélyesebb napok közé sorolható, természetesen nem nulla a teherbe esés esélye!

Legalább ezeken a "különösen veszélyes" napokon igyekezni kellene azt az alapszabályt betartani, hogy azzal a kézzel -- legyen az akár a fiú, akár a lány keze --, amely akár élvezés előtt, akár élvezés után ingerelte a hímvesszőt, soha nem nyúlunk be a hüvelybe!

No persze, nem állítom, hogy túl nagy a teherbe esés kockázata, de azért nem érdemes könnyelműnek lenni!
Bízom benne, hogy ezúttal szerencsésen "megússzák"; minden jót kívánva köszöntöm:

Dr. BuBo

#20 ena93

Újonc

• Members
  • Pipa
  • 1 Hozzászólás:

Elküldve: 18 március 2012 - 01:02

Tisztelt Doktor úr!
A menstruációs ciklusom 15. napján szeretkeztem a barátommal. Miután elélvezett levettük az óvszert, és a kezemmel, majd a számmal izgattam, ezután ő magát izgatta a saját kezével (nem volt újabb ejakulációja), és utána ugyanezzel a kezével az én hüvelyembe is benyúlt. Ezután pedig még egyszer szeretkeztünk, természetesen óvszerrel. Lehetséges, hogy terhes legyek?

Új válasz