Elküldve: 17 February 2019 - 04:43 PM
Én azt gondolom,hogy nem érdemes azért kimenni,hogy azt skandáljam,hogy senkik.Én ezért nem vagyok hajlandó kimenni.Max. azért mennék ki,hogy kiprovokáljak pár zártkapus meccset,hogy még jegybevétel se legyen.Szerintem most nem kéne meccsre járni,mert ez nem a mi csapatunk.
Érdekes,hogy még a sajtóban,elemzős műsorokban is csak találgatják,hogy mi a koncepció nálunk,ki hozza meg a döntéseket?Ki döntötte el,hogy 2 szezon alatt egy stabil középcsapatból biztos kiesőt kreál.Mészöly elküldése is már érdekes lépés volt,érthetetlen Pacsi kinevezés.Véletlenül bentmaradás Hipp-pel,aki folyamatosan figyelmeztetett,hogy ez kevés lesz.Hipp már mondta,hogy nem ő dönt az igazolásokról,akiket kért,nem kapta,viszont kapott meglepetés játékosokat.Ki irányít???Már a tavalyi bentmaradásunk egy kisebb csoda volt,az utolsó forduló szerencsésen alakult.Már ott a másodosztályra készültünk,ezért nem is figyeltek Wils,Williams megtartására.Visszadták az albérleteket,bérautókat utána meg felajánlottak egy rosszabb szerződést nekik a hosszabításra.Hipp megjósolta,hogy kirúgják a 7-8 fordulóra.
Ferkó kinevezését inkább nem minősíteném,mindenki ismeri az eredményeit.Semmiféle plusz lökést nem hozott az edzőcsere.
Régóta biztos a másodosztály,kérdés,ott milyen szerepet akarunk játszani.Visszakerülés vagy vegetálás,játékosnevelde?
El kéne engednünk az "öregeinket",inkább más módon segítsék a csapatot.Király nem tud már nagyon nem a régi,Halmosi is már nem a játékával hívja fel magára a figyelmet.A légiós vonal nem igazán vált be,nem kéne ezt erőltetni.
Azt sem értettem,hogy a Puskás ígért nekünk játékosokat,aztán pedig mégse?
Valaki álljon a szurkolók elé,vállalja be az elkövetett hibákat és vázoljon valami jövőképet,hogy a sok hülye,akinek az élete a klub,legalább tudja,mire számítson...