Idézés: mindentbele - Dátum: 21 October 2017 - 05:28 PM
és akkor most beszéljünk az általatok állandóan fikázott, szídott fiatalok teljesítményéről...
hogyan lehetnek kezdők???
Beszéljünk róla! Ma kifejezetten agilisan játszottak (talán ezzel eddig se volt sok baj), de ma ezt a meccset az ő töketlenségüknek is köszönhetően nem nyertük meg! Az odáig rendben van, hogy lendületesen, sokat cselezve eljutnak az ellenfél 16-ig, még ott is csinálnak annyi cselt hogy a hátvédek még egy kávét bedobva, sípcsontvédőt megigazítva is visszaérnek, és még csak szerelniük sem kell, mert a sok cselben maguk is elszédülnek.
Az az igazság, hogy ilyen gyenge Debrecen még nem játszott amióta a Herczegh az edzőjük (ezt debreceni ismerősömmel beszéltük meg meccs közben, igen Ő mindegyik meccsüket látta eddig). Szóval gyakorlatilag tálcán kínálták nekünk a 3 pontot, csak annyi lett volna a dolgunk, hogy a rengeteg kontra egyikét gólra váltsuk! Ez nem sikerült és sajnos nem a remeklő debreceni védelem miatt, hanem azért mert még a kapufát is ki akarják cselezni. És akkor még beszélhetünk arról is, hogy ez egy csapatjáték. Nem tudom, hogy ezek a fiatalok edzésre is járnak-e, vagy csak a Messit meg a Ronaldót lesik non-stop! Engem roppantul dühít, hogy sokszor a lövés meg a passz helyett még egy csel a "megoldás". A logika teljes hiányát vélem a remek fiataljainknál felfedezni, ez sajnos iskola kérdése!
Félre értés ne essék, nem a fiatalítás ellen vagyok, de könyörgöm ésszel kellene csinálni! Ha megye 1-ből becseréltek volna egy 25-30 év közötti csatárt erre a meccsre, szerintem megnyertük volna. És nem azért mert mekkora spílerek játszanak ott, hanem mert ösztönből beverte volna a kapuba cselezések helyett!
A mi helyzetünkben ez a mai 1 pont sajnos nagyon is kevés! Főleg, mert a Balmaz nyert!